maart 7, 2017

Workflows

SharePoint is uitermate geschikt voor het delen en ontsluiten van documenten en informatie in welk​e vorm dan ook. Echter, veel organisaties hebben naast de behoefte voor een efficiënte informatievoorziening ook de behoefte aan het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

ShareOne adviseert en implementeert workflow/procesmanagement oplossingen met SharePoint als basis. Voor de complexere procesafhandelingen maakt ShareOne gebruik van de software van Nintex. Nintex is de wereldwijde marktleider met de meest professionele en schaalbare oplossing voor SharePoint workflow.

Nintex Workflow voegt ‘drag-and-drop’ functionaliteit toe aan SharePoint. Hiermee ontwerpt en beheert u met een aantal klikken geautomatiseerde processen en formulieren. Ook het integreren met andere (back-end) systemen is heel eenvoudig te realiseren.

Nintex maakt slim gebruik van standaard SharePoint functionaliteit, zoals Excel services en herbruikbare templates en processen. Het is ook mogelijk koppelingen te maken met bijvoorbeeld Active Directory, Exchange of CRM systemen. Toegang tot data vindt plaats via webservices, SQL, BizTalk, XML of andere gangbare interfaces. Nintex is een generiek platform en kan daardoor in principe alle processen ondersteunen binnen uw organisatie.

Nintex is een generiek platform en kan daardoor in principe alle processen ondersteunen binnen uw organisatie.

Hierbij enkele voorbeeldprocessen waar Nintex wordt ingezet:

  • factuurafhandeling;
  • goedkeuring en aanvraag procedures;
  • werkstroomautomatisering en digitalisering van formulieren;
  • quality management;
  • verlofaanvraag;
  • compliance monitoring;
  • HR-processen;
  • etc.

Meer weten over Workflow?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent onze proces management oplossingen en/of Nintex voor SharePoint?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.