maart 7, 2017

Share.Workspace

(Persoonlijke) digitale werkplek, portaal, intranet. Het zijn verschillende typeringen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale omgeving die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens (bijv. documenten, projecten en persoonlijke taken) die voor hem of haar van belang zijn. De digitale werkplek (Share.Workspace genaamd) van ShareOne is een beproefd concept op basis van SharePoint en Microsoft 365. Persoonlijk, standaard, flexibel, snel op te zetten maar zeker ook kostenefficiënt.

Vormgeving

Bij de vormgeving is gekozen voor eenvoud, intuïtiviteit en gebruiksgemak.
De gekozen vormgeving biedt daarbij voldoende ruimte voor een organisatie specifieke invulling op basis van uw huisstijl.
Door te werken met dashboards met apps (bv nieuws, blog, etc) kunnen medewerkers hun eigen werkplek naar wens inrichten.​

Beschikbaar voor Microsoft 365 en SharePoint On-premises!

Share.Workspace van ShareOne biedt een compleet kant-en-klare werkplek dat zowel voor Microsoft 365 als SharePoint On-premise beschikbaar is. Met de standaard Share.Workspace module beschikt uw organisatie over een gebruiksvriendelijk platform waarmee medewerkers informatie kunnen delen, vinden en samenwerken.

Share.Workspace maakt volledig gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint/Microsoft 365 en beschikt over veelgevraagde intranet functionaliteiten, waaronder corporate- en afdelingsnieuws, social newsfeed, afdelingssites, community sites, vacatures, interne marktplaats en een persoonlijke startpagina.

Kenmerken:

 


Meer weten over Share.Workspace?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent een digitale werkplek?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.