januari 18, 2017

Organisatie

ShareOne is een Microsoft 365 en SharePoint-specialist met veel kennis van en ervaring in Informatie Management. SharePoint en Microsoft 365 is wat we ademen en onze consultants beleven er plezier aan om op basis van deze producten, voor onze klanten oplossingen te realiseren die voldoen aan uw behoeften en die door de gebruiker gebruikt worden!

Microsoft 365  (en SharePoint!) is een platform dat uw organisatie optimaal kan helpen bij het verhogen van uw productiviteit. Door onze kennis van de vakgebieden informatie- en procesmanagement te combineren met onze kennis van SharePoint en Microsoft 365 worden we door onze klanten gezien als de ideale partner om een brug te slaan tussen bedrijfsvoering en IT.

ShareOne adviseert, implementeert en beheert SharePoint en Microsoft 365 omgevingen. Onze projecten voeren we uit in nauwe samenwerking met onze klanten. Een open, eerlijke en respectvolle relatie tussen klant en opdrachtgever is één van onze belangrijkste uitgangspunten. We streven altijd naar een jarenlange relatie waarbij wij uw vaste partner voor SharePoint en Microsoft 365 vraagstukken zijn.

Ons spectrum van oplossingen loopt van document management, intranetportalen, teamsites en projectsites via digitaal samenwerken, unified communications, workflow management en ERP-integratie tot de Digitale Persoonlijke Werkplek in de brede wereld van de zorg, kennis-instellingen, industriële bedrijven, woningcorporaties en verder…

Alles wat we doen, doen we met passie. Onze pragmatische manier van werken, onze klantgerichtheid en diepgaande kennis van SharePoint en Microsoft 365 maken ons bijzonder. Onze trots is ons hecht, enthousiast en deskundig team van medewerkers.


Meer weten over ShareOne?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. ​

Lars is bereikbaar op 046-4588010/06-50238903 of via lars.martens@shareone.nl​.