Onze oplossingen

Wij streven er naar om met onze oplossingen uw informatiebehoeften en bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken. Kernwaarden hierbij zijn klanttevredenheid, gebruikers adoptie en een open en langdurige relatie.

De digitale werkplek

Ondersteuning bij uw werkzaamheden

 

We leven in een tijdperk waar flexibiliteit van werken steeds belangrijker wordt. We zijn thuis, op kantoor of onderweg aan het werk en willen een werkplek die met ons meebeweegt en een manier om alle informatie, processen, tools en functionaliteiten altijd bij de hand te hebben.

Met ons digitale werkplek concept maken we het mogelijk al uw werkzaamheden  en communicatie via één cloud oplossing te bundelen en te integreren. Veilig digitaal samenwerken, niet alleen met uw eigen collega’s maar ook met externe partners, leveranciers en klanten.

Informatie management

Alle informatie vindbaar 

 

Organisaties onderkennen vaak veel verschillende soorten documenten die op veel verschillende plekken (bijv. file servers en in applicaties) zijn opgeslagen. Vaak blijkt toegang tot die documenten niet optimaal geregeld en is authenticiteit van de documenten niet gewaarborgd. 

ShareOne kan u ondersteunen met het opstellen van een informatie management architectuur. Hierbij worden uw documenten op een consistente wijze, en conform uw organisatie doelstellingen, beheerd worden en toegankelijk zijn in het Microsoft 365 cloud platform. Vanuit deze architectuur worden Microsoft 365 applicaties zoals SharePoint, OneDrive, MS  Teams als een samenhangend geheel geïmplementeerd. 

Bovendien kunnen specifieke functionele oplossingen geboden worden zoals een Archief systeem, een Postregistratie systeem, (portal voor)Project dossiers, etc.) 

Proces automatisering

Gemak en voordeel

 

Naast apps voor informatie beheer (SharePoint, OneDrive) en samenwerken (Teams) biedt het 365-platform krachtige apps voor ondersteuning van gestructureerde bedrijfsprocessen (Power Automate) en het realiseren van bedrijfsapplicaties (Power Apps).  De unieke integratie capaciteiten van al deze onderdelen van het 365-platform bieden legio mogelijkheden voor het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen en toepassingen. 

Als voorbeeld heeft ShareOne processen voor provisioning van SharePoint-sites, Teams en governance-processen voor diverse klanten gerealiseerd. Verder zijn applicaties als Postregistratie, Contractbeheer, Covid registraties en nog vele andere toepassingen met de combinatie SharePoint en het Power-Platform gerealiseerd. 

Corporate communicatie

Creëer meer betrokkenheid en gemak 

 

ShareOne heeft reeds voor zeer veel organisaties een social intranet geleverd. Deze intranetten kenmerken zich niet alleen door hun krachtige corporate communicatie mogelijkheden (nieuws, smoelenboek, publicatie van bedrijfsdocumenten, etc) maar ook door het aanbieden van social apps (Linked-In, Twitter, Yammer, Facebook, etc.), publieke apps voor informatieve voorziening (nieuwsmedia, verkeer, weer, etc) en relevante bedrijfs-apps. Verder worden doorgaans deze intranetten gepersonaliseerd opgezet, zodat de individuele gebruiker slechts die apps en informatie aangeboden krijgt die voor hem/haar relevant zijn en waartoe hij/zij gerechtigd is. 

Een rijke aanvulling van het intranet is de combinatie en integratie met een narrowcasting oplossing. Zo kunnen nieuwsberichten niet alleen op het “channel” intranet gepubliceerd worden maar ook op TV-schermen en zelfs als push-bericht op werkplek-devices. Het beheer van al deze berichten wordt vanuit SharePoint geregeld. 

Plan een kennismaking

Vrijblijvend aan tafel met ShareOne om uw uitdagingen te bepreken?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!