maart 7, 2017

Integratie Line of Business Systemen

Ometa ShareOne logo.png

De link maken tussen gestructureerde informatie in ERP systemen (bijv. SAP), en de ongestructureerde wereld van documenten is iets waar momenteel heel wat bedrijven naar op zoek zijn. Daarom heeft ShareOne het SharePoint Integrator Framework toegevoegd aan haar portfolio om SharePoint te koppelen aan een willekeurig Line of Business systeem.

Belangrijk is dat de logica die in het ERP systeem zit, niet volledig geherprogrammeerd of nagebootst wordt in SharePoint. Door middel van het Framework kunt u de achterliggende structuren van het ERP systeem gebruiken, inclusief alle logica, en deze functionaliteit ontsluiten naar SharePoint. Dit zonder de logica te kopiëren.

De technologie bezit een volledig configureerbare module die SharePoint zal gaan aansturen en provisioneren op basis van de achterliggende structuren van het ERP systeem; en wel zonder maatwerk programmatie. Bijgevolg wordt de implementatie inspanning wezenlijk verkort. Omdat het framework tevens zorg draagt voor een dynamische inrichting van SharePoint, worden ook beheerskosten aanzienlijk gereduceerd. Bovenstaande geldt zowel voor lees en schrijf acties waarbij het Framework te allen tijde de achterliggende regels uit het ERP systeem respecteert.

ShareOne is een officieel en erkende implementatiepartner van het Integrator Framework en bezit gecertificeerde medewerkers voor implementatie van dit product.


Meer weten over Integratie Line of Business Systemen?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent de integratie tussen ERP en SharePoint?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.