maart 7, 2017

Formulieren

Heeft uw organisatie ook nog steeds veel papieren formulieren? Het werken met elektronische formulieren maakt het niet alleen makkelijker om items te bewaren, te kopiëren en te delen maar maakt het ook mogelijk om formulieren te koppelen aan geautomatiseerde werkprocessen. De formulieren die ShareOne ontwikkelt, zijn bruikbaar op PC’s, maar ook mobiele toestellen zoals iPhone, iPad en Android. Via SharePoint of Office 365 kan nu altijd en overal een formulier worden ingevuld en eventueel een proces worden gestart.

Wij maken gebruik van Forms (Office 365), Nintex Forms en Skybow Rich Forms voor het creëren van digitale formulieren. Logica bij het invullen van het formulier wordt uiteraard toegevoegd en wij koppelen ook met back-end systemen voor het integreren van externe data. Een gebruiksvriendelijke ervaring door uw medewerkers staat bij ons voorop.


Meer weten over formulieren?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent formulieren?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.