maart 7, 2017

Document Management

Bedrijfskritische documenten dienen betrouwbaar en correct voor alle (gerechtigde) gebruikers overal en altijd beschikbaar te zijn. Dit vereist een robuuste documentstore en een gebruiksvriendelijke user-experience. Immers de organisatie wenst betrouwbaarheid en compleetheid van de bedrijfsinformatie en de gebruikers wensen gemak en meerwaarde voor hun werk. Adoptie door de gebruiker van de document management oplossing bepaalt in doorslaggevend mate het succes van een document management oplossing.

ShareOne begrijpt deze uitdaging en de ogenschijnlijke tegenstelling tussen robuustheid en gemak en biedt op basis van haar jarenlange ervaring document management oplossingen die werken en gedragen worden. Hierbij maken we gebruik van de rijke set aan document management features van SharePoint/Microsoft 365 zoals

  • betrouwbare opslag van alle type content (documenten, e-mails, foto’s, etc.)
  • versie management
  • metadata
  • uitgebreid autorisatie mechanisme
  • samenwerken op één document
  • zoeken/search
  • etc

Met behulp van bovenstaande generieke functies en op basis van onze kennis en bewezen oplossingen/templates richten we klantspecieke invullingen in voor bijvoorbeeld projectdossiers, afdelings informatie, vergaderingen, personeelsdossiers, klantdossiers, etc. Tevens bieden we oplossingen voor postregistratie, recordsmanagement, Outlook integratie, scanning, beheer van kwaliteitsdocumenten, contractbeheer en intelligent zoeken.


Meer weten over document management?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent document management?

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.