januari 18, 2017

Beheer

Het kunnen realiseren en optimaliseren van uw bedrijfsdoelstellingen vereist een stabiele, betrouwbare en bovenal beheersbare IT omgeving. ShareOne kan u hierbij voor de SharePoint en/of Microsoft 365 omgeving ondersteunen of ontlasten. Wij willen op dit vlak graag uw business partner zijn waarbij ons Application Management team als een verlengde van uw organisatie functioneert zodat u zich volledig kan focussen op uw kerntaken.

ShareOne  werkt bij het proactief beheren en onderhouden van SharePoint-omgevingen, portalen en websites pragmatisch en conform ITIL. In de Microsoft 365 zullen we met name Functioneel Applicatie Management diensten leveren; in de SharePoint on prem situatie zou dat zowel Functioneel als Technisch Applicatie Management kunnen inhouden.

ShareOne garandeert de beschikbaarheid van de applicatie(s) op basis van een Service Level Agreement. Wij bieden verschillende vormen van Application Management aan. Van technisch tot functioneel beheer, on-site of remote, detachering van medewerkers etc. Iedere organisatie is anders en derhalve zijn wij van mening dat wij maatwerk moeten bieden als het om het beheer van uw SharePoint en Microsoft 365 omgevingen en applicaties gaat.

Een niet onbelangrijk onderdeel van de beheerfase is de continue aandacht voor de vraag of de applicatie de ontwikkeling in technologie (bijvoorbeeld ten gevolge van upgrades van SharePoint of Microsoft 365) of in behoefte van de organisatie blijft volgen. Het verzorgen van technologie upgrades of het realiseren van Change Requests op de functionaliteit van de applicatie, kan deel uitmaken van het af te sluiten SLA.

Ook SharePoint en Microsoft 365 omgevingen/applicaties die niet door ShareOne zijn gerealiseerd kunnen wij in onderhoud en beheer nemen. Onze medewerkers inventariseren de omgeving in dit geval op basis van onze Quickscan methode waarna overleg plaatsvindt met uw organisatie inzake knel- en verbeterpunten en eventuele voorwaarden.


Vragen over onze applicatie management dienstverlening?

Wij staan graag voor u klaar om vrijblijvend het gesprek aan te gaan!

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.