januari 18, 2017

Advies & Innovatie

De keuze voor de inzet van SharePoint of de overstap naar Microsoft 365 is een beslissing waarvoor vele vragen beantwoord moeten worden. Welke bedrijfsdoelstellingen kunnen hierdoor ingevuld worden? Hoe ziet de implementatie roadmap eruit? Welke huidige systemen kan ik vervangen of aanpassen? Kan mijn organisatie (gebruikers) dit wel aan en welke organisatie wijzigingen moet ik doorvoeren? Wat zijn de kosten en de baten?
ShareOne kan u helpen bij het beantwoorden van deze vragen en u adviseren over introductie trajecten van SharePoint en Microsoft 365.

Andere organisaties gebruiken reeds SharePoint of Microsoft 365 en willen volgende stappen zetten naar een grotere toepasbaarheid of een upgrade van SharePoint doorvoeren. ShareOne kan u adviseren over de te volgen weg; samen met u stellen we een roadmap op voor de weg die bewandeld kan worden als het einddoel wat verder af ligt of een plan van aanpak voor een concrete korte termijn doelstelling.

Een roadmap is geen in beton gegoten plan, immers de organisatie zelf ontwikkelt zich, de markt verandert en de technologie vaak nog sneller. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is daarom ook om te blijven toetsen of de roadmap nog voldoet aan de huidige behoefte of aan de te verwachten ontwikkelingen. Toetsen, evalueren en eventueel aanscherpen van uw beleid en het inbedden van innovaties zijn essentiële onderdelen van onze advies praktijk.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij staan graag voor u klaar om vrijblijvend het gesprek aan te gaan!

Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of via lars.martens@shareone.nl​.