NIEUW! DÉ ADOPTIE- EN GOVERNANCE APP VOOR MICROSOFT TEAMS

Microsoft Teams biedt gebruikers ongekende mogelijkheden. Standaard staat er veel functionaliteit ‘open’ voor gebruikers. Dit zorgt ervoor dat ze snel met Microsoft Teams aan de slag kunnen, maar dit zorgt ook voor een wildgroei aan Teams.
Dit brengt de o.a. volgende risico’s met zich mee:
– Gebruikers raken het overzicht kwijt;
– Informatie is steeds lastiger te vinden;
– De kans op datalekken neemt toe;
– Je raakt de controle over de Microsoft Teams omgeving kwijt;
– Gebruikers vinden het steeds minder prettig om met Microsoft Teams te werken.

ShareOne heeft de oplossing! Share.Teams! Share.Teams is een invoegtoepassing voor Microsoft Teams die de beleving van werknemers verbetert en extra mogelijkheden toevoegt om zowel het adoptieproces als ook het governance proces voor organisaties die Microsoft Teams gebruiken te bespoedigen. Met deze toepassing kan een organisatie er zeker van zijn dat iedere werknemer binnen een organisatie op een efficiënte manier kan samenwerken en dat de Teams omgeving geen ‘informatie puinhoop’ wordt.

Mogelijkheden:


Share.Teams beheert de volledige levenscyclus binnen Microsoft Teams – van het creëren van een team tot het toevoegen van nieuwe taken, bepalen wat er met content gebeurt als een Team eindigt, of als een team wordt ontbonden. Daarnaast bewaakt Share.Teams welke gebruiker een Team kan creëren en welke acties zijn toegestaan op basis van rol en functie. Op deze manier worden overbodige en dubbele Teams verleden tijd!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!