Gratis en snel aan de slag met Microsoft Teams tijdens Corona crisis!

Om het coronavirus in te dammen nemen veel organisaties, net als ShareOne, diverse voorzorgsmaatregelen. Organisaties worden verzocht om hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Dit roept vele vragen op bij organisaties en medewerkers. Hoe werk je optimaal samen vanuit huis met je collega’s? Hoe zorg je ervoor dat de productiviteit binnen jouw organisatie niet verloren gaat?

Maak 6 maanden gratis gebruik van Microsoft Teams: blijf productief en behoud je continuïteit

Naar aanleiding van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, heeft Microsoft besloten om een gratis Office 365 E1 trial, inclusief Microsoft Teams, beschikbaar te maken voor organisaties. De relevantie van Microsoft Teams is groot. Teams helpt jouw organisatie namelijk bij het in standhouden van de samenwerking tussen en met collega’s. Het biedt ze de mogelijkheid om informatie te delen, te vergaderen en aan projecten te werken. Zo behoud je jouw bedrijfscontinuïteit. Zelfs als al jouw medewerkers vanuit huis werken.

Een korte introductie van Microsoft Teams:

Microsoft Teams is dé hub voor samenwerken & communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern.

Mocht je vragen hebben over de uitrol van Teams binnen jouw organisatie, stel je vraag dan aan een van onze collega’s. Zij helpen je graag!

Meer lezen?