Wonen Zuid live met Share.Intranet en Cross Media Solutions!

De Limburgse woningcorporatie Wonen Zuid is afgelopen maand live gegaan met ShareOne’s Cross Media Solutions. Wonen Zuid is een woningcorporatie met ongeveer 14.000 verhuureenheden. Wonen-Zuid heeft kantoren in Roermond en Heerlen.

Wonen-Zuid gaat gebruik maken van een nieuwe, sociale digitale werkplek. In combinatie met deze werkplek gaat Wonen Zuid aan de slag met de volledige set Cross Media Solutions. Hierdoor kan Wonen Zuid verschillende doelgroepen op verschillende manieren bereiken, namelijk via: narrowcasting schermen (intern en extern), pc-screensavers en de organisatie nieuws App.

De Cross Media Solutions biedt Wonen Zuid de mogelijkheid om verschillende communicatiekanalen aan te sturen vanuit één centrale plek (SharePoint).
Wonen Zuid omarmt de filosofie: ‘éénmaal creëren en meervoudig distribueren’.
De content wordt eenmaal in SharePoint gemaakt en vervolgens over de verscheidende kanalen uitgerold.