Samenwerkingsportalen voor Koninklijke Mosa op basis van Office 365 

Koninklijke Mosa BV is producent van high-end wandtegels en vloertegels. Mosa is een innovatieve organisatie die internationaal actief is met vestigingen en medewerkers over de gehele wereld. Momenteel zijn er bij Mosa ruim 600 medewerkers werkzaam.

Mosa had de wens een modern samenwerkingsportaal op basis van Office 365 in te richten, die haar medewerkers helpt in het dagelijkse werk en collega’s verbindt op een eenvoudige en veilige manier.

‘’Door onze mensen maximaal digitaal te faciliteren, maken we het mogelijk dat we beter samenwerken. Niet alleen onderling , maar ook met onze klanten. Hierdoor zijn kennis en afspraken integraal geborgen. Altijd, overal en op elk device. Zo maken we onze oplossingen nog beter en daar zullen klanten het voordeel van merken,” aldus Patrick Wenmeckers, Manager IT bij Mosa.

Mosa werkte voorheen op een verouderd SharePoint (on-premise) platform. In de oude omgeving was het uploaden en delen van bestanden niet eenvoudig en daarom een drempel voor medewerkers om te gebruiken. Iedereen creëerde zelf oplossingen waardoor informatie versnipperd en moeilijk vindbaar was. Dit belemmerde de onderlinge samenwerking. Met collega’s die op afstand zitten maar ook extern, wanneer Mosa haar klanten wil betrekken.

‘Adoptie, Informatie Management en governance hoog in het vaandel bij Mosa’

ShareOne realiseerde voor Mosa een modern samenwerkingsportaal op basis van Office 365. De plek ondersteunt in het dagelijkse werk en verbindt collega’s en de klanten van Mosa op een uniforme, eenvoudige en veilige manier.