NIEUW! E-LEARNING PLATFORM

ShareOne heeft een paar maanden geleden in de vorm van een E-learning tool, een nieuw product aan haar portfolio toegevoegd, OASE genaamd. Zowel de Office als de Office 365-omgevingen krijgen regelmatig updates en nieuwe functionaliteiten. Op de hoogte blijven van de belangrijkste veranderingen en deze onder de knie krijgen zodat jij en je medewerkers op een efficiënte manier met SharePoint, Outlook, Excel, PowerPoint, Word of OneNote blijven werken, is een continue en tijdrovende bezigheid.

OASE is een online videoplatform dat altijd, overal en op elk type device toegankelijk is. Je krijgt snel toegang tot meer

dan 1000 animaties over de programma’s die Office & Office 365 te bieden hebben. Leer specifieke functies gebruiken met korte ‘how to’-video’s of verdiep je met een leertraject in een welbepaald onderwerp. En dit in een veilige omgeving dankzij kort maar krachtige –en niet onbelangrijk– gevalideerde content, gemaakt door experts.

Met OASE kies je voor leren op de werkplek en als de nood zich voordoet. OASE speelt in op ‘instant’ opleidingsnoden van medewerkers dankzij de 24/7 toegang tot het webplatform. Met OASE krijgt je bedrijf ook inzicht in de adoptie van Office 365 door de medewerkers. Welke topics zijn populair, wat zoekt men in OASE? Informatie die heel nuttig is om kennislacunes op te sporen en hier extra op in te zetten.

Wilt u meer weten over OASE? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!