Twee (Limburgse) woningcorporaties kiezen voor ShareOne!

De Limburgse woningcorporaties Antares en Wonen Zuid hebben afgelopen maand gekozen voor de diensten van ShareOne. Antares is een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 6000 verhuureenheden. Het kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. Middels de inzet van Share.Intranet zal een (sociaal) intranet worden opgezet. Daarnaast zal Antares gebruik gaan maken van de volledige set Cross Media Solutions. Hierdoor kan Antares verschillende doelgroepen op verschillende manieren bereiken, namelijk via: narrowcasting schermen, pc-screensavers en de nieuws App.

Wonen Zuid heeft de verantwoordelijkheid voor het beheer van haar SharePoint omgeving aan ShareOne gegund. Wonen Zuid is een woningcorporatie met zo’n 14.000 verhuureenheden.  Wonen Zuid heeft kantoren in Roermond en Heerlen.

Naast Antares en Wonen Zuid maken o.a. de onderstaande woningcorporaties gebruik van onze diensten en oplossingen.