Levanto Groep kiest ShareOne als SharePoint partner

LEVANTO groep bestaat uit de werkmaatschappijen RIMO, RIBW H&M, Opvangcentrum Impuls, Horizon en Blijf van mijn Lijf Parkstad. Samen bieden zij ondersteuning op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Dat kan in de vorm van tijdelijke (crisis)opvang, begeleid wonen, ondersteuning thuis, cursussen en trainingen en/of begeleiding op gebied van werk en dagbesteding. Er zijn circa 450 mensen in dienst bij Levanto Groep.

ShareOne zal als SharePoint partner gaan ondersteunen bij de implementatie en introductie van een nieuw Document Management Systeem op basis van SharePoint Online. Onder meer zal de file-share vervangen worden. Het is Levanto’s ambitie om hiermee op termijn door te groeien naar één integraal informatie platform (Digitale werkplek), dat invulling kan geven aan haar doelstellingen.