Verslag succesvol seminar ‘Office 365 Experience Day’!

Verslag van de ‘Office 365 Experience Day’ by Shareone​!

Op donderdag 10 november organiseerde ShareOne de Office 365 Experience Day, die volledig in het teken van Office 365 stond. Het seminar vond plaats op het kantoor van ShareOne en werd bezocht door ruim 40 relaties. De presentaties werden verzorgd door ShareOne en door een tweetal gastsprekers.

De eerste spreker was Rob Lardenoije, Informatie Manager bij zorgorganisatie SGL (klant van ShareOne). Rob gaf een inspirerende sessie over wat SGL heeft bewogen om voor Office 365 te kiezen. Hij gaf het publiek belangrijke aandachtspunten mee, waar bij een implementatie van O365 rekening mee moet worden gehouden. Ook de keuze voor en de toegevoegde waarde van de persoonlijke digitale werkplek kwamen uitgebreid aan bod.
De tweede sessie werd verzorgd door ShareOne consultant Joris Neven. Hij verzorgde een interessante sessie over de achtergrond en inhoud van Office 365. De bijbehorende applicaties, functionaliteiten en soorten abonnementen kwamen tijdens zijn sessie uitvoerig aan bod. Hij sloot zijn presentatie af met een demonstratie van de allernieuwste features binnen Office 365.

Na een korte koffie pauze verzorgde Wil Lennartz, directeur ShareOne, een demonstratie hoe organisaties mogelijk gebruik kunnen maken van Office 365. Hij presenteerde een aantal concrete oplossingen (waaronder Share.Project).

De afsluitende presentatie werd ingevuld door gastspreker Hans Kaashoek, directeur bij Strategy Partners. Hans overtuigde de aanwezigen van het belang van een analyse op de fileshare voorafgaand aan een migratie naar bijvoorbeeld Office 365 of SharePoint.

Aanvullende vragen uit de zaal maakten duidelijk dat de inhoud van de presentaties goed werden ontvangen. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.Wij kijken terug op een zeer geslaagd seminar en willen iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid! ​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *