Succesvol SharePoint project bij Ranpak!

Ranpak B.V. in Heerlen is een zelfstandige dochter van de gelijknamige Amerikaanse onderneming. Met circa 150 medewerkers is Ranpak B.V. verantwoordelijk voor de productie en verkoop van milieubesparende verpakkingsmaterialen en –systemen in heel Europa, Azië en Australië. Door de even unieke als simpele verpakkingsoplossingen heeft Ranpak B.V. internationaal naam gemaakt als innovatieve trendsetter. Op dit ogenblik is Ranpak B.V. één van ’s werelds snelst groeiende producenten in de verpakkingsindustrie.
Kort geleden is Ranpak live gegaan met de door ShareOne opgeleverde SharePoint omgeving. Voortaan beschikt Ranpak o.a. over een (rol gebaseerd) intranet, document management oplossing en kwaliteitssysteem op basis van SharePoint.

ShareOne biedt veel aandacht aan de persoonlijke werkplek, zo ook bij Ranpak. SharePoint is namelijk het ideale platform om gebruikers op basis van hun rechten en rol die informatie en procesrelevante gegevens te tonen binnen de context van de werkzaamheden.
De persoonlijke werkplek is het toegangsportaal voor de medewerkers, individueel of bijvoorbeeld voor een team/afdeling.

Goede samenwerking

Ranpak en ShareOne zijn blij met de goede samenwerking en schudden elkaar graag de hand op de samenwerking van de afgelopen periode en beide partijen hopen dit voort te kunnen zetten in toekomstige projecten.​ Zie foto Lars Martens (links, ShareOne) en Ralph van den Munckhof (rechts, Ranpak)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *