Seminar: SharePoint Experience Day

ShareOne nodigt u graag uit om deel te nemen aan ons seminar “SharePoint Experience Day”. Bent u op zoek naar inspiratie om SharePoint in te zetten binnen uw organisatie of wilt u uw huidige SharePoint omgeving functioneel verdiepen of verbreden? Benieuwd naar hoe u SharePoint optimaal kunt inrichten? Hebben thema’s als het verbeteren van document en informatiebeheer, samenwerkingsmogelijkheden, workflows en integratie mogelijkheden tussen SharePoint en ERP ook uw aandacht? Bezoek dan dit seminar op dinsdag 17 november bij ShareOne in Sittard!

IT ondersteunt business en business innoveert door inzet van IT. Met dit seminar hopen wij bij te dragen aan de synergie tussen business en IT binnen uw organisatie. Dit seminar is met name interessant voor directieleden, informatie- en IT managers, afdelingshoofden, kwaliteit- en procesmanagers. Wij moedigen u aan een collega mee te nemen zodat uw organisatie wordt vertegenwoordigd door zowel een IT als een bedrijfskundige invalshoek.

Tijdens dit seminar zal worden ingegaan op de kracht van SharePoint.
Het merendeel van de sessies zal ondersteund worden aan de hand van aansprekende klantcase(s) en voorbeelden, want ‘Seeing is Believing’. Wilt u meer weten? Dan mag u dit seminar niet missen!

De volgende agenda (inclusief lunch) hebben we voor u opgesteld:

12:00 – 13:00 uur Ontvangst met lunch
Verbreed uw kennis en netwerk onder het genot van een lunch.
13:00 – 13:15 uur Welkomstwoord
13:15 – 13:45 uur De fileserver is dood! Beleef de voordelen van SharePoint als Document Management Systeem (DMS)
Veel organisaties gebruiken een fileserver met gedeelde mappen voor het opslaan en delen van documenten. En dat met alle bekende nadelen. Wat is de laatste versie? Waar kan ik een specifiek document vinden? Wie werkt nu aan een document? Wat is de naam van het document? Hoe kan ik het document beveiligen? SharePoint rekent af met alle nadelen van de fileserver.
13:45 – 14:15 uur Ontdek de voordelen van de integratie tussen SharePoint en Outlook
Vindt u het ook omslachtig om e-mails in SharePoint op te slaan of te zoeken? Zou u ook uw documenten offline willen meenemen? Wilt u ook dat al uw documenten die u opgeslagen heeft in SharePoint snel en intuïtief beschikbaar zijn via de Outlook interface? Tijdens deze sessie laten wij u zien dat document- en e-mailmanagement met ShareOne’s oplossing nog nooit zo eenvoudig is geweest en u zal zien dat de adoptiegraad van SharePoint binnen uw organisatie gigantisch zal toenemen.
​14:15 – 14:30 uur Koffiepauze
14:30 – 15:00 uur Geen resources en/of budget voor een maatwerk intranet?
​ShareOne heeft een kant-en-klaar intranet op basis van SharePoint ontwikkeld. Het verbetert de interne communicatie en de samenwerking tussen afdelingen. En het zorgt voor tijdwinst, doordat informatie en documenten gemakkelijker te vinden zijn.
15:00 – 15:40 uur De brug tussen ERP en SharePoint
Hoe kan ons ERP systeem de “samenwerkingsmomenten” in een proces herkennen? En hoe kan ERP ons van een dynamisch gegenereerde werkplek voorzien waarbij documenten (ongestructureerde data) met ERP informatie (gestructureerde data) geïntegreerd worden in één interface? Dit zal worden aangetoond aan de hand van praktische en reeds gerealiseerde voorbeelden. U zult ervaren hoe uw medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden kunnen profiteren van de mogelijkheden om een koppeling te maken tussen uw gestructureerde en ongestructureerde data.
15:40 – 16:10 uur Hoe kunt u eenvoudig en efficiënt uw processen digitaliseren met behulp van SharePoint?
Wat is er mogelijk op het gebied van Workflow in SharePoint, en hoe maakt Nintex Workflow het u op dat gebied nog eenvoudiger? Met sprekende voorbeelden als het beheren uw kwaliteitsdocumenten en het goedkeuren van verlofaanvragen.
16:10 – 16:30 uur Vragen en discussieronde
16:30 – 17:30 uur Borrel

Niet onbelangrijk: het merendeel van de sessies zal ondersteund worden aan de hand van aansprekende klantcase(s) en voorbeelden, want ‘Seeing is Believing’!

Waar en wanneer?

• Locatie: Hoofdkantoor ShareOne, Geerweg 11 Sittard
• Dinsdag 17 november van 12:00 uur tot 17.30 uur

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden. Deelname aan dit seminar is kosteloos. Mocht u nog vragen hebben over dit evenement, dan staat Tamara Pustjens u graag te woord. Tamara is bereikbaar op tamara.pustjens@shareone.nl en +31 (0) 46 458 8010. Tevens vindt u meer informatie op onze website: www.shareone.nl.

Met vriendelijke groet,

Team ShareOne B.V.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *