Nieuw: Customer SharePoint Experience (CSE)

Ervaar hoe slimme SharePoint technologie u helpt bij het verhogen van de productiviteit van uw organisatie. Wilt u uw medewerkers productiever laten zijn? Wilt u voor hen een samenwerkingsomgeving creëren waar ze al hun werkzaamheden kunnen uitvoeren? Ongeacht op welke locatie ze zich bevinden? Wilt u af van losse applicaties waar uw medewerkers continu apart voor moeten inloggen? Kortom, wilt u een omgeving waar efficiënter samengewerkt wordt, waar uw kenniswerkers productiever van wordt en daardoor meer omzet realiseert en kosten bespaart? Kies dan voor één geïntegreerde omgeving met SharePoint / Office 365.

Het resultaat:

  • Betere kwaliteit van informatie en sneller vinden van informatie;
  • Samenwerkingsmogelijkheden om snel antwoorden te krijgen en overlappende werkzaamheden te voorkomen;
  • Geïntegreerde betrokkenheid;
  • Procesautomatisering om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich toeleggen op hun kerntaken;
  • Mobiele toegang zodat uw medewerkers altijd toegang tot hun tools en teams hebben via een consistente, vertrouwde gebruikersinterface.​

Ervaar het zelf

Wilt u ervaren wat SharePoint voor u kan betekenen? Meld u dan aan voor een Customer SharePoint Experience (CSE). De CSE is een praktijkgerichte workshop voor belangrijke stakeholders uit uw organisatie. Tijdens de CSE nemen we belangrijke stakeholders uit uw organisatie mee in hoe een dag eruit kan zien voor een medewerker met behulp van nieuwe technologie.

Customer SharePoint Experience

De CSE is een real-life gebruikerservaring die u meeneemt door scenario’s die vrijwel zeker ook bij uw organisatie van toepassing zijn. Denk aan het delen van informatie en de invloed van Enterprise Social. Zo kunt u zelf bepalen of deze oplossingen in uw bedrijf kunnen leiden tot efficiëntere samenwerking, een verhoogde productiviteit met uiteindelijk meer rendement en minder kosten. De CSE is een praktijkgerichte workshop om dagelijkse werkzaamheden op het gebied van productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Dit doen we aan de hand van relevante praktijkscenario’s die we gezamenlijk op uw organisatie afstemmen. Samen met uw collega’s leert u zo meer over welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Zo weet u na deze inspirerende workshop precies hoe u uw behoefte kunt invullen.

Meld u aan voor een CSE

Geïnteresseerd in een Customer SharePoint Experience voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op zodat we in overleg met u naar een geschikte datum kunnen kijken voor de CSE. Mocht u nog vragen hebben over het CSE, dan staat Lars Martens u graag te woord. Lars is bereikbaar op lars.martens@shareone.nl en +31 (0) 46 458 8010.
Een CSE is kosteloos en geheel vrijblijvend​.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *