Kant-en-klaar intranet? Share.Intranet is uw oplossing!

Share.Intranet

Sociaal (digitaal) communiceren met collega’s? Dat kan met Share.Intranet! Dit is namelijk een kant-en-klaar Social Intranet op basis van SharePoint (zowel beschikbaar voor On-premise als SharePoint Online). Met Share.Intranet stroomlijn je de interne communicatie en zorg je ervoor dat alle medewerkers dezelfde informatie op hetzelfde moment krijgen. Maar Share.Intranet is veel meer dan dat, het is een Digitale Werkplek.

Vormgeving

Over de vormgeving van Share.Intranet is goed nagedacht. We hebben het eenvoudig gehouden, zodat iedereen het begrijpt en er makkelijk mee kan werken. De kleuren worden natuurlijk wel aangepast aan uw huisstijl. Ook hoeft u niet na te denken over een menustructuur. Door te werken met dashboards met apps (bv nieuws, blog, etc) kunnen medewerkers het eigen intranet naar wens inrichten.

SharePoint Online of On-premise? U beslist!

Share.Intranet van ShareOne biedt u een compleet kant-en-klaar intranet dat zowel voor SharePoint Online als SharePoint On-premise beschikbaar is. Met het standaard Share.Intranet in SharePoint (Online) beschikt uw organisatie over een gebruiksvriendelijk online platform waarmee medewerkers informatie kunnen delen, vinden en samenwerken.

Share.Intranet maakt volledig gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint en beschikt over veelgevraagde intranet functionaliteiten, waaronder corporate- en afdelingsnieuws, social nieuwsfeed, afdelingssites, community sites, vacatures, interne marktplaats en een persoonlijke startpagina.

De voordelen:

Met Share.Intranet beschikt u over een complete intranet oplossing voor uw organisatie. Uw voordelen:

  • Complete intranet oplossing met sociale functionaliteiten gebaseerd op standaard SharePoint;
  • Volledig opgemaakt in uw huisstijl en kleuren;
  • Bij SharePoint Online scenario: Geen (additionele) ICT infrastructuur nodig doordat het portaal volledig werkt vanuit de cloud / Office 365;
  • Flexibeliteit! Share.Intranet kan meegroeien met uw organisatie voor een vast bedrag per gebruiker, per maand;
  • Doordat Share.Intranet een kant-en-klare oplossing is, zijn kosten van implementatie veel lager dan bij een applicatie die op maat moet worden gemaakt.

Wilt u meer weten over Share.Intranet? Onze collega Lars Martens is uw contactpersoon en staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010/06-50238903 of via Lars.Martens@shareone.nl .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *