​​​​​​​​​​​​CROSS MEDIA SOLUTIONS DAY(S) WAREN EEN GROOT SUCCES!

Cross Media Solutions Day(s) waren een groot succes!

Met een groot aantal inschrijvingen en een opkomst van enthousiaste belangstellenden, kunnen we zeggen dat de eerste edities van de Cross Media Solutions Day geslaagd zijn! Tijdens deze middagen (5 en 12 april jl.) hebben de bezoekers inspiratie opgedaan voor het antwoord op de vraag hoe medewerkers binnen een organisatie op verschillende manieren bereikt kunnen worden. Aan de hand van drie componenten zijn de bezoekers meegenomen door de verschillende mogelijkheden om tot een succesvolle (interne) communicatie te komen.

De oplossingen Share.Intranet, Share.News & Alert App en Share.Narrowcasting stonden tijdens de ‘Cross Media Solutions Day’ centraal.

Tijdens de eerste sessie liet ShareOne medewerker Lars Martens de voordelen zien van een kant-en-klaar op SharePoint gebaseerd intranet, Share.Intranet genaamd. Hij gaf de bezoekers een duidelijk beeld hoe Share.Intranet de interne communicatie binnen een organisatie kan stroomlijnen. Als conclusie van deze sessie kan worden gesteld dat Share.Intranet meer is dan alleen een intranet, het is een digitale werkplek!

Nadat de bezoekers de mogelijkheid hadden gekregen om alle informatie even te laten bezinken met een lekker kopje koffie, heeft gastspreker Frank Hoen van Netpresenter de bezoekers meegenomen in de wereld van Cross Mediale communicatie.  Op inspirerende wijze vertelde hij de aanwezigen hoe de Netpresenter Software dagelijks met succes wordt gebruikt op miljoenen PC’s, TV’s en mobiele apparaten.

Gebaseerd op het motto van ShareOne: éénmaal creëren en meervoudig distribueren, heeft ShareOne tijdens de laatste sessie laten zien hoe verschillende communicatie kanalen aangestuurd kunnen worden vanuit één plek, namelijk SharePoint! Er werd live aan het publiek getoond hoe de kanalen Share.News&Alert App, Share.Narrowcasting, nieuws op het intranet (Share.Intranet) en de Corporate Screensaver vanuit SharePoint kunnen worden aangestuurd.

Na afloop van de Cross Media Solutions Day hebben de bezoekers nog lang nagepraat met een hapje en een drankje. ShareOne kijkt terug op twee geslaagde middagen!

In het derde kwartaal van 2016 zal ShareOne weer nieuwe thema sessies organiseren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *