maart 7, 2017

Unified communications

Skype voor Bedrijven is sinds 2015 de opvolger van Microsoft Lync en is een integrale oplossing voor zakelijke communicatie en samenwerking. Het is een platform voor bellen, online vergaderen, samenwerken en het organiseren van webcasts met grote groepen deelnemers, die via telefoon of internet kunnen deelnemen aan de sessie. Skype voor Bedrijven is beschikbaar als oplossing die op uw eigen locatie wordt geïnstalleerd en als cloudoplossing. Het vervangen van een bestaande telefooncentrale door Skype voor Bedrijven was al mogelijk, maar binnenkort kunnen de telefonie
functies ook via het Skype voor Bedrijven cloud platform worden afgenomen.

De grote meerwaarde van Skype voor Bedrijven zit, behalve in het kostenvoordeel en de vele extra functionaliteiten vergeleken met traditionele communicatie. Samen bieden deze oplossingen u een compleet online platform voor alle belangrijke kantoorprocessen en communicatie. U speelt hiermee perfect in op Het Nieuwe Werken waarbij het van cruciaal belang is dat medewerkers goed kunnen samenwerken en communiceren op basis van any place, any time en any device.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Lars Martens. Hij staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010 of lars.martens@shareone.nl​.

Afbeeldingsresultaat voor skype for business