maart 7, 2017

Share.Intranet

​Sociaal (digitaal) communiceren met collega’s? Dat kan met Share.Intranet! Dit is namelijk een kant-en-klaar Social Intranet op basis van SharePoint (zowel beschikbaar voor On-premise als SharePoint Online). Share.Intranet stroomlijnt de interne communicatie en zorgt ervoor dat alle medewerkers dezelfde informatie op hetzelfde moment krijgen. Maar Share.Intranet is veel meer dan dat, het is een Digitale Werkplek.

Vormgeving

Bij de vormgeving is gekozen voor eenvoud, intuïtiviteit en gebruiksgemak. De gekozen vormgeving biedt daarbij voldoende ruimte voor een organisatie specifieke invulling op basis van uw huisstijl.
Door te werken met dashboards met apps (bv nieuws, blog, etc) kunnen medewerkers het eigen intranet naar wens inrichten.​

Beschikbaar voor Office 365 en SharePoint On-premises!

Share.Intranet van ShareOne biedt een compleet kant-en-klaar intranet dat zowel voor SharePoint Online als SharePoint On-premise beschikbaar is. Met het standaard Share.Intranet in SharePoint (Online) beschikt uw organisatie over een gebruiksvriendelijk platform waarmee medewerkers informatie kunnen delen, vinden en samenwerken.

Share.Intranet maakt volledig gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint en beschikt over veelgevraagde intranet functionaliteiten, waaronder corporate- en afdelingsnieuws, social newsfeed, afdelingssites, community sites, vacatures, interne marktplaats en een persoonlijke startpagina.

Uw voordelen:

Met Share.Intranet beschikt u over een complete intranet oplossing voor uw organisatie. Uw voordelen:
– Complete intranet oplossing met sociale functionaliteiten gebaseerd op standaard SharePoint;
– Volledig opgemaakt in uw huisstijl en kleuren;
– Bij SharePoint Online scenario: Geen (additionele) ICT infrastructuur nodig doordat het portaal volledig werkt vanuit de cloud / Office 365;
– Flexibeliteit! Share.Intranet kan meegroeien met uw organisatie voor een vast bedrag per gebruiker, per maand (Office 365 scenario);

– Doordat Share.Intranet een kant-en-klare oplossing is, zijn kosten van implementatie veel lager dan bij een applicatie die op maat moet worden gemaakt.

Onze werkwijze:

Onze werkwijze is uiterst pragmatisch en resultaatgericht. Wij gaan als volgt te werk:

  1. Op basis van een workshop plus demo van Share.Intranet bepalen we uw inrichting en of aanvullende wensen;
  2. Vervolgens leggen we dit vast in een inrichtingsdocument.  Dit inrichtingsdocument is vervolgens de specificatie voor onze implementatie, oplevering  en onderhoud van het intranet en vormt de basis voor de gebruikersopleiding;
  3. Dit pakket wordt ingevuld op basis van een vaste standaard prijs.

Wilt u meer weten over Share.Intranet, neem dan contact op met Lars Martens. Hij staat u graag te woord. Lars is bereikbaar op 046-4588010/06-50238903 of lars.martens@shareone.nl​.